Symbolikken i smykket

InfiniteLoove – LOOVE med dobbelt O
smykkedesignet, der er så harmonisk, at tiden går i stå i et splitsekund.

Jeg så straks standen på årets ure- og smykkemesse i Bellacentret 2017 blandt store anerkendte mærker, der tilbød skønne smykker i guld, hvidguld, sølv, oxideret sølv og med eller uden ædelsten.

InfiniteLoove havde en hjørnestand, enkel, smuk, stilig og her stod Tina – en mørk, smuk, ung kvinde, – tydeligvis med et gammelt sind. Med 1 brand, 1 design.

Og jeg var fuldstændig tryllebundet. Motivet i Tinas smykker – hjertet, der omslutter et uendelighedstegn – og hvor de to er uadskillelige. Kærligheden kan udfordre, udvikle og forandre sig, men den kan ikke låses fast; der skal være fri bevægelighed i det uendelige.

For Tina er det her ikke en ide, der er opstået ud af ingenting. Livets oplevelser – kys og lussinger – har været med til at vise, hvad det hele i virkeligheden handler om. Hendes fire børn har vist hende, hvad betingelsesløs og evig kærlighed betyder, men det har også været et opgør mod frygt, bekymring og mindreværd. I sommers hjalp en oplevelsesrejse til Arizona Tina tilbage til sine dybe rødder. Og første gang jeg så hende, var jeg faktisk ikke i tvivl om, at den mørke skønhed måtte have indianske aner. Måske derfor klogskaben i det gamle sind.

Smykkerne er lavet af autentiske materialer – massive ædelmetaller og med et bevidst fair og bæredygtigt produktionsflow. Blandt andet den stilige indpakning kan genanvendes og har flere anvendelsesmuligheder. Den endelige form af smykket er gennemtestet – blandt i i strandsand og ler, inden det var klar til at biive støbt i ædelmetallerne, sølv og guld.

Jeg er så heldig, at min elskede mand har givet mig det skønneste InfiniteLoove halssmykke, der hænger tungt og insisterende lige under mit hjerte, hvor jeg adskillige gange om dagen bliver erindret om uendeligheden og kærlighedens betydning.

Tina har givet mig lov til at sælge hendes smykker gennem Harmonyhouse og mit yogastudio Yogajala – og jeg er SÅ stolt! Kontakt mig, hvis du vil have en rabatkode for at opnå 8 % rabat, – en rabat, der går til velgørende formål. Efter uge 42 kan smykkerne også købes online i webshoppen www.harmonyhouse.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *